A nagy lehetőség

Legyél te az ötödik versenyző a Proex Sport csapatánál

astra3.pngIdén útjára indul a Rallycross világában az OPEL ASTRA KUPA. Az autósport szerelmeseinek ismerős lehet a név, hisz hosszú éveken keresztül a nemzeti gyorsasági bajnokság egyik legnagyobb kupasorozata volt. A kupa 2006-ban megszűnt, de most a Rallycross világában újjá éled. A verseny körülmények között többször is bizonyított 1600cm3-es versenygépek némi átalakításon mentek keresztül, hisz a rallycrossban mások az elvárások. Idén a sorozat 12 autóval vág neki a szezonnak. A Proex Sport csapata négy autóval tervezte az indulást, azonban most egy ötödik autó is elkészül a szezon kezdetére. Tekintettel arra, hogy az autósport leg költséghatékonyabb kupájáról van szó, így nagyon nagy az érdeklődés. A csapat azonban úgy döntött, hogy egy verseny ülést meghirdet, hogy ne csak „házon belül” nyíljon lehetőség valakinek bekerülnie a kupába.

p10.jpgÍgy aztán, bárki, aki a rallycross világába beszeretne lépni, és rendelkezik a feltételek teljesítéséhez szükséges adottságokkal, most nevezhet a RallyCross Opel Astra Kupa 2015 sorozatába.

Érdeklődni e-mailben a proexracing@gmail címen lehet. Az e-mailben fel kell tüntetni, hogy milyen versenyzői, vagy vezetési tapasztalattal rendelkezik, és pontos elérhetősége mellett jeleznie kell, hogy tudja-e vállalni a versenyzéssel járó kiadásokat. 

e-mal: proexracing@gmail.com 

határidő: 2015. március 19.